Wonen & werken aan perspectief

Feedback samenwerkingspartners

“Juist voor een moeilijke doelgroep, de jongeren die jullie begeleiden, bieden jullie ik kan denk ik wel zeggen een unieke manier van begeleiden. Jullie bieden deze jongeren een kans, waar bij andere partijen deuren misschien al waren gesloten. Jongeren krijgen meerdere kansen, ze worden gezien en jullie sluiten op hen aan. Op deze manier laten jullie ze in hun waarde, er ontstaat een basis van vertrouwen, van waaruit jullie verder kunnen werken en kunnen bijdragen aan hun toekomst/leven. Er wordt per jongere gekeken, heel individueel op maat gewerkt, dat is jullie kracht.”

“WWAP is een laagdrempelige organisatie. De communicatie is prettig en professioneel. Afspraken worden nagekomen. Bovendien ‘snapt’ WWAP goed welke rollen en verantwoordelijkheden er bij hen liggen en welke bij andere partijen. Zeker voor een nieuwe organisatie vind ik dat heel knap.”

HKZ certificering

WWAP heeft een HKZ certificaat voor Zorg & Welzijn ontvangen die ervoor staat dat de organisatie voldoet aan de eisen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Wat dat precies inhoudt is hier te vinden.